100% ren arganolie

By:

Hvad end din hudtype er, er arganolie et fantastisk produkt med uendelige anvendelsesmuligheder.
Selv er jeg blevet hooked på Cosmos Co’s arganolie, som er en af de få rene arganolier på markedet. Den eneste ingrediens er Argania Spinosa Kernel Oil, og der er ingen unødvendige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler tilsat. Jeg var været afhængig i nogle måneder nu, og vil anbefale til alle der ligesom mig elsker naturprodukter.

Cosmos Co. udvinder deres arganolie i Marokko og den gennemgår en grundig kvalitetskontrol inden den forlader landet. Det sikrer et lækkert kvalitetsprodukt, der lever op til de danske standarder.
Selve olien indeholder et højt indhold af både antioxidanter, essentielle fedtsyrer og vitamin E, hvilket giver den en række nyttige effekter på både hud og hår. Den kan benyttes af alle hudtyper, og er blandt andet kendt for at have en gavnlig effekt på skæl, akne, tør hud, psoriasis og myggestik! Altså lidt af et vidunderprodukt.
Jeg bruger selv olien i ansigtet for at undgå tør hud og i spidserne for at undgå tørre spidser, og begge dele klarer den til perfektion! Jeg elsker den effekt den har haft den har haft på min hud! Duften er behagelig og naturlig, den dufter ikke kosmetisk eller kemisk, som så mange andre skønhedsprodukter.
Olien er samtidig meget drøj i brug, og holder derfor længe!

Jeg køber mine arganolie produkter hos Hair4all.dk, som har et stort udvalg af både hud- og hårprodukter, samt mange produkter fra Cosmos Co. Jeg er vild med deres webshop fordi udvalget er så stort, servicen er venlig og professionel og fragten er lynhurtig!

Har du også et hud- eller hårproblem du vil rette op på? Jeg vil vædde med at Cosmos Co’s arganolie kan hjælpe dig med at rette op på det. Min hud er blevet mere blød og smidig, og mit hår har fået en strålende glans!
Så smut ind på https://hair4all.dk/produkter/?brand=5221-cosmos-co og bestil din arganolie!

Posted in: Arganoil