3 fordele ved brug af Argan Oil

By:

3 fordele ved brug af Argan Oil

Lider du af en hudlidelse, spaltede spidser eller aldringstegn? Argan Oil har fået sin storhedstid og bliver brugt overalt i den kosmetiske verden, hos frisører og sågar i madlavning. Men det er ikke helt uden grund, at den skønne, naturlige olie har vundet sig plads på kvindernes skønhedshylde. I dette blogindlæg får du derfor præsenteret tre fordele ved at bruge den skønne Argan Oil.

 

1.    Reducerer aldringstegn

Med sin fantastiske og naturlige formular består Argan Olie primært af sunde festsyrer, som kan gøre underværker, hvis din hud viser tegn på aldring. Hvis du smører en ren Argan Oil i ansigtet hver aften inden sengetid, vil du på rekordtid opleve, hvordan din hud bliver mere smidig og dermed reducerer rynkedannelse og aldringspletter.

 

2.    Helbreder hudlidelser

I Argan Oil findes der et naturligt middel, som hedder triterpenoids. Dette middel tilbyder fantastiske sundhedsmæssige fordele for din hud, som hæmning af vorter, behandling af hudsygdommen dermatitis og reducering af ar. Derudover er Argan Olie stopfyldt med naturlige og sunde fedtsyrer, som kan hjælpe med behandling af acne, og dermed også helbredelse af acne-dannelsen i huden.

 

3.    Reparerer spaltede spidser

Det er ikke kun din hud, som vil elske Argan Oil – dit hår vil ligeledes suge dråberne til sig. Argan Oil er ligeledes velegnet til tørt hår, og hvis du tilfører Argan Oil til dine tørre spidser, vil du derfor opleve et sundere og mere repareret hår. Argan Oil vil tilføre fugt til hvert enkelt hårstrå og dermed nære håret i dybden, samt give håret et sundere udseende med mere glans.

 

Ønsker du helbredelse af en hudlidelse, reducering af aldringstegn eller reparation af spaltede spidser? Hos Hair4all kan du købe den skønne Argan Oil fra Cosmos Co. Denne olie er 100% ren Argan Oil, uden unødvendige tilsætningsstoffer. Du kan se udvalget her https://hair4all.dk/produkter/?brand=5221-cosmos-co.

Posted in: Arganoil