At farve håret selv

By:

Jeg har farvet mit hår jævnligt i en del år efterhånden, og det kan hurtigt blive dyrt, hvis man skal rende til frisøren hver gang – i hvert fald hvis man får udgroninger så hurtigt som mig. Der er altså en del penge at spare, hvis man farver sit hår selv, men det betyder jo ikke, at du aldrig kan blive forkælet hos frisøren. Du kan bruge hårfarve til hjemmebrug, hvis dit hår lige trænger til en hurtigt opfriskning, eller hvis du måske skal noget særligt i weekenden og hverken har tid eller penge til at rende til frisøren – og så kan du tage et smut til frisøren, når du trænger til noget rigtig forkælelse. De er naturligvis eksperten, når det kommer til hårfarvning, men det er på ingen måde svært at klare det selv, og man kan sagtens få et nydeligt resultat. 

Stort udvalg, gode priser og hurtig levering

Når jeg skal have fyldt mit lager op med hårfarve, så bestiller jeg altid fra Hair4all.dk, og det er med god grund. De tilbyder nemlig et stort udvalg fyldt med kvalitetsrige produkter, som man stadig kan få til gode priser – så der er altså en del penge at spare. Jeg har aldrig oplevet problemer med deres produkter, og jeg har altid været sikker på et godt farveresultat. Jeg benytter mig altid af mærket Tints of Nature, da den holder længere og giver et flot resultat hver gang! Mellem mine farvebehandlinger er jeg blevet yderst begejstret for de populære farvebomber – også kaldet Revlon Nutri Color Creme – og de er geniale til lige at genopfriske og pleje håret mellem hårfarvningerne. 

Så hvis I har fået mod på at farve håret selv, så klik ind på https://hair4all.dk/ og gå på opdagelse i det fine udvalg. Udover gode og skarpe priser, så tilbyder de også hurtig levering, så du slipper for at vente længe på din hårfarve. 

Posted in: Hårfarve