Den perfekte gave til en mand med skæg

By:

Hvis du har en kæreste, en bror eller en bekendt, som har skæg – og som i øvrigt snart skal have en gave – har du så overvejet at få ham til at bruge en skægolie? Der er nemlig mange fordele ved skægolier, som mange ikke er klar over, hvilket betyder, at ikke alle benytter sig af skægolier. Det er en skam, da det gør både skægget, dets udtryk, men også huden indenunder bedre og friskere.

 

Det er naturligvis ikke alle, som foretrækker at bruge olie til skægget. Det gør jeg dog selv, og jeg anser det ikke for at være spor anderledes, end når kvinder bruger olier til håret. Det har nogenlunde de samme effekter. Olierne til skæg er blot fremstillet specifikt til skægbrug. Dermed ikke sagt, at brug af skægolie er feminint. Tværtimod gør det kun skægget mere lækkert og maskulint at bære rundt på.

 

Sådan bruger du skægolie

Hvis du er faldet over skægolie som værende en god gave til din bekendte, så vil du måske blive spurgt lidt ind til, hvordan olien bruges. Først og fremmest bringer olien mere styrke og renhed ind i skægget, ligesom den også er parfumeret til perfektion, således at skægget slipper for den lidt beskidte lugt, som kan sætte sig efter en lang dag. Det er i hvert fald den effekt, som jeg er gladest ved. Med hensyn til brug af olien, så medfølger der en pipette til denne skægolie, som jeg bruger. Det gør det nemt at tage et par dråber og gnide det ind i skægget for en god effekt.

 

Desuden køber jeg mit skægolie hos hair4all. Ikke nok med at de har mange produkter at vælge imellem. Webshoppen er også suveræn til at fortælle, hvad produkterne gør godt, og hvorfor man bør bruge dem. Ligeledes har de gode priser, og indtil videre har jeg kun oplevet gode ting ved at handle her.

Posted in: Skægolie