Der findes universalmidler

By:

Jeg er altid blevet tudet ørerne fuld med, at der ikke findes nemme løsninger på problemer, uanset om det er hud, hår eller noget helt tredje. Altid kræver arbejde, indsat, dyre ingredienser eller produkter og en engels tålmodighed. Det er også rigtigt på mange områder, men der findes faktisk en quickløsning til læberne, småskrammer og myggestik.

Fandt det ved et tilfælde

Jeg var egentlig på jagt efter ny viden om shampoo og balsam, fordi mit hår trængte til noget kærlig pleje og til noget, der kunne friske det op. I stedet for at læse beskrivelser ville jeg hellere vide noget om andres erfaringer med forskellige produkter, og jeg fandt en masse spændende artikler på http://dk-grooming.dk, der beskrev, hvordan forskellige shampooer virkede til forskellige hårtyper.

Gennem denne blog kom jeg ind på hair4all.dk, hvor jeg hurtigt fandt den shamppo og den balsam, det skulle være, men med deres gode priser tænkte jeg, at det ikke ville skade at kigge på, hvad de ellers havde på lager, også selvom de har rigtig mange varer at vælge mellem. Jeg så, de havde en læbepomade, der bestod af 100 % ren arganolie. Jeg har altid været tilhænger af, at produkter skulle have så få ingredienser som muligt, så dete var jo lige i min boldgade.

Universalmidlet over dem alle

Det gode ved en olie er, at den ikke indeholder vand. Det gør, at der ikke på samme måde som i en almindelig læbepomade er noget, der kan fryse og skade læberne yderligere om vinteren, når den iskolde vind bider og river i huden på cykelturen tidligt om morgenen. Den kan samtidig beskytte den følsomme hud i ansigtet, som jeg desværre lider af. Et tyndt lag er nok, heldigvis, for selvom det er en olie, så har jeg ikke lyst til at skinne som en anden sol.

Jeg bruger den både til læberne og også ansigtet om vinteren, men den er også rigtig god til små rifter på hænderne og myggestik. Kløen stopper næsten med det samme, så får jeg ikke kradset hul. Det er bare et fantastisk produkt, og det er meget drøjt i brug, så den holder længe. Fordi den intet koster, så har jeg et par stykker på lager. En til læberne og en til resten. De to skal helst ikke blandes sammen, for de skal bruges til forskelligt.

Den kan også genopfyldes, så det er bare at komme ren olie ned i beholderen igen, så er jeg klar til at pleje mig selv på ny.

Posted in: hair4all