Døjer du også med tørre lokker?

By:

Døjer du også med tørre triste lokker? Jeg gik længe og troede at jeg var nødt til at opgive drømmen om lange bløde lokker, men så blev jeg anbefalet Redken Allsoft, og mit hår er blevet så blødt!

Redken Allsoft er en serie til tørt, glansløst og kraftigt hår. Den nærer intenst, samtidig med at alle hårstrå styrkes, blødgøres og tilføjes en hel masse glans. Den indeholder avocadoolie, proteiner, arganolie, aminosyrer og en eksklusiv ingrediens kaldet Interlock Protein Network som er med til at styrke hårets protein. Det lyder alt sammen meget teknisk, men det virker!
Jeg bruger både shampooen, balsammen og deres ”Heavy Cream”, som bruges 2-3 gange om ugen efter shampooen. Den masseres derefter ind i håret og skal sidde i 5-15 minutter, derefter skylles ud og til sidst efterplejes med balsam. Det er super nemt!

Efter at have brugt serien i nogle uger, fremstod mit hår blødere, mere skinnende og føles langt sundere! Serien indeholder heller ikke nogen parabener, så du skal ikke være bekymret for hormonforstyrrende stoffer i dit hår.

Jeg køber mine hårprodukter hos Hair4all, og jeg kan varmt anbefale at handle her! De har et stort udvalg af hårprodukter, heriblandt masser af produkter fra Revlon! De forhandler alt fra shampoo til hårfarve, voks, arganolie, hårspray og meget andet. Og hver måned har de kanon tilbud på forskellige produkter.
Det bedste ved Hair4all er deres lynhurtige levering, ofte har jeg allerede min ordre dagen efter, hvis jeg bestiller inden kl.13! Samtidig har de nogle af de billigste priser på markedet! De har også scoret hele 9,6 på Trustpilot, og har hundredvis af tilfredse kunder som mig!

Jeg vil derfor varmt anbefale alle der ligesom mig kæmper med tørt og umedgørligt hår, at prøve Redkens Allsoft serie. Håret bliver virkelig transformeret og meget mere medgørligt og glansfuldt.

Posted in: Redken shampoo