Et rigtigt skæg kræver pleje

By:

Jeg synes ikke, jeg kan gå ud på vores badeværelse, uden at jeg nærmest er ved at falde over shampooer, hårkure, hårnåle og olier til håret. Jeg har egentlig aldrig rigtig forstået, hvorfor min kæreste havde brug for så mange ting. Jeg havde en sæbe til det hele, og det mente jeg sagtens kunne gøre det.

 

Hun foreslog olie

 

Jeg besluttede mig for at anlægge et fuldskæg. Mest for at prøve det, men jeg blev faktisk glad for det. Bortset fra at jeg ikke syntes, det var så pænt at se på, som jeg gerne ville have. Det var sådan lidt mat og trist og slet ikke lækkert og skinnende, som jeg havde forestillet mig. Jeg nævnte det for min kæreste, der sagde, at det manglede olie og pleje. Jeg må indrømme, jeg grinede lidt, for jeg kunne ikke se mig selv komme olie i mit skæg, men min kæreste sagde, jeg da gerne måtte prøve hendes. Jeg overgav mig, for det gjorde en forskel meget hurtigt. Der var bare lige det med duften og så det, at jeg nok ikke er så stolt af at indrømme, jeg bruger et pigeprodukt.

 

Olier til rigtige mænd

 

Det var her min kæreste foreslog, at jeg kiggede ind på https://hair4all.dk/produkter/170-skaegpleje/. Det er her, hun køber alt til hendes hår, alt det, jeg mente blot var fyld på badeværelset. Jeg kiggede ind og så, at der ganske rigtigt var olier til skæg på deres hjemmeside. Ja, der var også alt andet pleje til skæg, så jeg kunne få det hele. Det er ikke et køb, jeg har fortrudt. Nu får mit skæg al den rigtige pleje, og det er lækkert og skinnende, som min kærestes hår. Jeg har endda fået min egen hylde på badeværelset, hvor alt til mit skæg kan være, og det er nu min stolthed at have den slags på mit badeværelse.

 

Posted in: Skægolie