Få stærkt og skinnende hår med Moroccan Oil!

By:

Når det gælder mit hår, sværger jeg til Moroccan Oil!

Moroccan Oil er lavet af den anerkendte ingrediens, arganolie, som gør håret blødt og utrolig skinnende. Olien virker let, fedter ikke og absorberes lynhurtigt i håret. Det giver langvarig fugt, så håret synes sundere, og ikke kruser op og bliver tørt.
Jeg har selv gjort det til en daglig rutine at bruge Moroccan oil i mit hår, og det har aldrig været blødere! Jeg har en tendens til tørre spidser, så dette produkt er perfekt! Jeg er vild med at det er så nemt, man skal bare fordele olien i tørt eller håndklæde tørt hår og så kan man ellers style håret som man plejer. Husk ikke at bruge så meget af gangen, da den er drøj i brug. Olien dur til alle hårtyper, og hvis dit hår er typisk skandinavisk og en smule tyndt, kan du også få en light version, som har en ultralet formel, som tilføjer håret en skinnende glans!

Den lækre ingrediens, arganolie, er kendt for at have et meget højt indhold af antioxidanter, essentielle fedtsyrer og vitamin E, hvilket giver den en række sunde egenskaber til håret. Med Moroccan Oil vil håret blive proteiner, fugt, omega 3 olie og vitaminer, som alt sammen er med til at gøre håret mere smidigt og tilføje masser af glans! Håret vil synes sundere, stærkere og mere skinnende!

Jeg køber Moroccan Oil hos Hair4all, som fører et kæmpe udvalg af hår- og hudplejeprodukter fra en række kendte internationale og danske producenter. De fører en masse af Moroccan Oil produkter til lave priser og det bedste ved Hair4all er at de leverer fra dag til dag på hverdage hvis man bestiller inden kl.13! De er blandt de højest ratede på Trustpilot hvor de har hele 9,6!

Ønsker du også silkebløde lokker, så vil jeg anbefale at tage et kig forbi Hair4all, og tjekke udvalget!

Posted in: Moroccanoil