Farv dit hår selv og spar penge

By:

Trænger du til en forandring? Men er du samtidig ikke parat til at smide flere tusinde kroner efter hårfarve ved frisøren? At farve sit hår hjemme er ikke svært, men der er dog nogle råd, du bør følge, hvis du vil opnå en salonfinish ved hårfarvning. I dette blogindlæg får du gode råd til, hvordan du kan opnå det bedste resultat, når du farver dit hår selv, samt hvilke hårfarver der er bedst til formålet.

 

Start med en toning

Hvis du skal prøve hjemmefarve for første gang, bør du starte med en toning. På denne måde sikrer du, at hårfarven ikke er permanent, og derfor er et farveuheld aldrig værre, end at hårfarven igen er ude af håret efter meget få hårvaske. Et godt råd er, at du altid skal vælge to toner lysere, end du i første omgang tror, du skal have. Dette giver det bedste resultatet, da vi har en tendens til at tro, at vores hår er mørkere, end det egentlig er. En rigtig god hårfarve til en toning er Revlon Nutri Color Creme. Dette er en Color Creme, som på kun få minutter genopfrisker din hårfarve, samtidig med at den tilføjer glans og blødhed. Den fås i mange forskellige farver, og den er derfor perfekt, hvis du ønsker at afprøve en vovet hårfarve, men ikke ønsker at farve håret permanent.

 

Se et stort udvalg af hårfarve hos hari4all

Hvis du ønsker at skabe nyt liv til dit hår og kaste dig ud i en hjemmefarve, kan du købe Revlon Nutri Color Creme hos hair4all. Hos hair4all finder du et stort udvalg af hårfarve. Hvis du ønsker en permanent hårfarve, kan du ligeledes se et stort udvalg af permanente hårfarver. Fælles for de mange hårprodukter er, at priserne er overkommelige. Derudover får du hos hair4all altid leveret dine produkter inden for få hverdage.

Posted in: Hårfarve