Gode tips til dig der skal have farvet hår

By:

Der findes få ting, der kan være mere forfriskende for ens udseende end at få farvet håret. At farve håret er en supergod måde at starte på en frisk og skabe et nyt ”dig”, hvis du er i en fase, hvor du føler, at der bliver nødt til at ske noget nyt, og det ikke er nok at købe en ny kjole. Til gengæld kan det godt være lidt nervepirrende at gøre det, for tænk hvis resultatet ikke bliver godt? Af den grund er der her samlet et par gode anbefalinger til dig, der gerne vil farve håret, så du får et godt resultat, som du kan være glad for.

 

Køb ordentlig hårfarve

De flester vælger at gå til frisøren og få farvet hår, da man på den måde er sikker på, at man er i trygge hænder. Dog kan det godt være lidt dyrt, og det er ikke alle der har råd til at ofre mange penge på en ny hårfarve. Heldigvis er der også rig mulighed for, at du kan gøre det selv. Det er bare vigtigt, at du køber en hårfarve af ordentlig kvalitet. Faktisk kan du ende med et resultat, der er lige så godt som det ved frisøren. Du kan købe et produkt, der hedder Tints of Nature, der er en tro kopi af den hårfarve, som de bruger ved frisøren. Denne hårfarve holder lang tid og indeholder økologiske materialer – kvaliteten er altså i orden. Den fås i et væld af forskellige farver og skær, og faktisk kan den fås til en rigtig billig pris hos Hair4all.dk

 

Plej håret

Mange farver håret, fordi de er trætte af det. Det er vigtigt at du husker, at bare fordi du farver håret, bliver det ikke nødvendigvis meget pænere. Det skal også plejes mod tørhed og slid, så du har et godt udgangspunkt for at farve det. Udover hårfarve, kan du også finde et godt udvalg af plejende produkter hos Hair4all.

Posted in: Hårfarve