Har du husket den essentielle skægolie?

By:

Har du husket den essentielle skægolie?

Hvis du er en mand, og du har anlagt dig et prangende og imponerende fuldskæg, eller hvis du måske arbejder på sagen, har du så husket, at skægget skal plejes? For skæg er ligesom hår, men det sidder mere udsat, og det får mere opmærksomhed, så naturligvis skal det også plejes og beskyttes. Det vil jo være en skam at bruge tid og energi på at anlægge sig et fremragende skæg, uden at man så bruger tid på at pleje det. For så er det først, at det bliver beskidt og dødt i udtrykket.

 

Sådan så mit skæg nemlig ud i starten. Men heldigvis blev jeg gjort opmærksom på, at skægolie er vejen frem. Der gik ikke lang tid, fra jeg begyndte at bruge skægolie, til mit skæg kom mere til livs, fremstod langt bedre og stod mere friskt. Dryp blot et par dråber i hånden efter bad eller fra morgenen af, og masser det ind i skægget – og voila – ikke længe efter vil dit skæg være langt mere lækkert.

 

Den magiske skægolie

Skægolien er nærmest magisk. For dit skæg bliver udsat for mange strabadser, mange lufte og mange udfordringer i løbet af en dag; men det er ikke noget, som en god skægolie ikke kan klare. Dit skæg tiltrækker alverdens mærkelige lugte, som skal bekæmpes, og så bliver dit skæg udsat for vind og vejr, ligesom dit hår. Alt dette kan skægolie hjælpe på.

 

For skægolie giver ikke blot fugt og næring. Det plejer og beskytter og plejer også både skægget og huden indenunder, hvilket er helt essentielt. Så det er bare med at få købt en skægolie, som passer til dig. Personligt bruger jeg en olie fra Apothecary87, som er en fremragende skægolie til en rigtig mand. Jeg køber den hos Hair4All, som jeg altid har gjort, fordi jeg synes, at mit skæg fortjener det bedste!

Posted in: Skægolie