Hvorfor skal man bruge skægolie?

By:

Er du ude efter at få et flot og fyldigt skæg, kan du med fordel læse med her. Her har vi nemlig samlet nogle råd til, hvordan du får det perfekte skæg, og det er hverken dyrt eller omstændigt. Du skal blot bruge de rigtige plejeprodukter, og vi ved præcist, hvilke produkter du skal bruge. Læs videre, og få en indsigt i korrekt og sund skægpleje.

Brug skægolie dagligt

Mange mænd tror fejlagtigt, at skæg kan behandles som andet hår – men sådan fungerer konceptet ikke. Skæg er naturligt stivere end almindeligt hår, hvilket betyder, at det er sværere at forme. Derfor kan man ikke bare bruge voks, som man gør ved sit hår på hovedet, men man må i stedet bruge en olie, der trænger ind i håret og blødgør det.

Skæg kan på nogle punkter sammenlignes med hud. Og hvis man laver denne sammenligning, kan man måske bedre forstå, hvorfor olie er godt til skægget. Ligesom hud kan skæg nemlig blive slidt, tørt og flosset, hvorfor det er helbredende at give noget fugtigende, der reetablerer den sunde struktur i skægget. Olien trænger helt konkret ind i hvert enkelt hår, hvorefter den fugter disse, således at de ikke bliver tørre og har nemmere ved at flosse.

Du kan købe olier mange steder, og mange af dem er af en overtruffen kvalitet. Dog kan du gøre dig selv en tjeneste og købe skægolie hos Hair4all. Her er olieprodukterne specielt egnet til skæg, og man kan finde flere forskellige olier, der reagerer forskelligt på dit skæg. Det er effektivt, hvis man måske ikke har helt almindeligt skæg, eller hvis man eksempelvis er i en fase, hvor skægget ikke kræver den samme pleje som fx fuldskæg. Køb skægpleje her. Kvaliteten er i top, og du vil hurtigt kunne mærke, at dit skæg straks har et langt sundere udtryk.

Posted in: Skægolie