Lad ikke dit skæg gå i forfald

By:

Lad ikke dit skæg gå i forfald

Du bør betragte dig selv som en heldig mand, hvis du har evnen til at gro et prægtigt og flot fuldskæg. For det er ikke alle, der kan det, selvom de måske ønskede det. Det er noget særligt at rende rundt med et fuldskæg – men det kræver også sin mand at tage sig af det! I hvert fald så vil det være en skam, hvis man bruger energi og tid på at gro skægget uden at give det den nødvendige pleje og omsorg. For det har skægget brug for.

 

Et fuldskæg er ganske udsat, når det møder dagens strabadser, som blandt andet er vind, vejr, mad og lugte. For skægget suger alt til sig, og det er ikke altid lige lækkert. Uden pleje så vil skægget tabe kampen, og det vil givetvis komme til at lugte, blive uldent og slidt og fremstå uden liv og glæde. Heldigvis så er der en måde at bekæmpe dette. Løsningen, spørger du? Skægolie!

 

En klassisk olie til et klassisk skæg

De fleste skægolier kommer fra det gamle England og Amerika, hvor skægmoden for alvor tog fart blandt moderne mænd. Her blev der opfundet olier, som tog sig godt af mændenes skæg, fordi de også dengang blev udsat for skidt og anden uønsket påvirkning. Naturligvis har olierne udviklet sig sidenhed, og de er blevet markant bedre for dit skæg. Men hvad gør en skægolie helst præcist?

 

Ud fra egen erfaring så kan jeg afsløre, at en god skægolie er hver en øre værd! For uden skægolien var mit eget skæg i hvert fald ganske trist. Men nu hvor jeg blot drypper et par dråber i hånden og masserer det ind i skægget efter hvert bad eller hver morgen, så har mit skæg fået et helt nyt liv. For olien plejer og nærer både huden og skægget. Det giver skægget et friskt og rent udseende, ligesom olierne også typisk er let parfumerede, så de mange lugte, som skægget suger til sig, ikke bliver siddende. Selv køber jeg desuden mine skægolier hos Hair4All, hvor de har et stort udvalg, ligesom de også har favorable priser. Så besøg https://hair4all.dk/, hvis dit skæg trænger til et friskt pust.

Posted in: Skægpleje