Ønsker du også et velplejet fuldskæg?

By:

Jeg havde svært ved at opnå det ”velplejede” look i mit skæg. Det kom hurtigt til at se usoigneret ud, og det er ikke særlig pænt. Derfor har jeg måtte finde nogle plejerutiner, som gør at jeg undgår det usoignerede look. Jeg har fundet nogle produkter, som er nemme og at bruge i hverdagen, og er perfekte til folk som mig, som ønsker et flot skæg uden at bruge alt for meget tid og energi på det!

Produkterne som jeg bruger er en skægolie fra Apothecary87. Jeg bruger en olie med vanilje og mango, som dufter dejlig maskulint. Duften er udviklet i samarbejde med Chris John Millington.
Jeg bruger olien efter jeg har været i bad, og man skal kun bruge enkelte dråber. Man gnider blot olien mellem hænderne, og gnider den ind i skægget og huden bagved. Resultatet er et sundere, kraftigere skæg med en dejlig duft. Den er sammensat af naturlige ingredienser og indeholder ingen parabener.

Jeg fandt mine skægpleje-produkter fra Apothecary87 hos Hair4all.dk, som tilbyder et stort udvalg af hud- og hårprodukter til de billigste priser på markedet, heriblandt mange produkter indenfor skægpleje.
Jeg benytter deres webshop fordi udvalget er stort, servicen er venlig og fragten er lynhurtig! Jeg har tit oplevet at have min pakke dagen efter jeg har bestilt, og det har jeg ikke oplevet noget andet sted! De har også scoret hele 9.7 på Trustpilot og har dermed hundredvis af tilfredse kunder!

Har du også et fuldskæg som trænger til lidt ekstra pleje? Jeg vil varmt anbefale denne serie til folk som mig med fuldskæg, som har brug for lidt ekstra pleje. Det er hurtigt blevet en del af min daglige rutine, uden at jeg behøves at bruge alt for lang tid på det. Min kæreste har også kommenteret at mit skæg er blødere og dufter bedre. Kig forbi Hair4all og se om du ikke også kan finde et plejeprodukt der passer til dit skæg!

Posted in: Skægolie