Pift hårfarven op med en farvebombe fra Revlon!

By:

Som en typisk dansker med leverpostejsfarvet hår, bliver mit hår jævnligt farvet med hårfarve. Det er dyrt og jeg har tit ærget mig over at farven hurtigt falmer, og ikke beholder den der blændende skinnende glans, som den nu har når man træder ud fra frisøren. Men jeg har fundet et produkt der genopfrisker hårfarven og giver det den flotteste glans igen!

Revlon Nutri Color Creme, bliver også kaldt en farvebombe! Det er helt unikt, fordi du kan vælge mellem mange forskellige farver, så du kan finde en der passer til din hårfarve! Det er helt fantastisk til at genopfriske hårfarven og bevare glansen mellem hårfarvninger, og gør det samtidig utrolig blødt!
Det har virkelig gjort underværker for mit hår, og det er samtidig utrolig nemt! Efter hårvask, skal håret lige håndklædetørres. Så fordeles cremen jævnt i hele håret, undtagen hovedbunden. Så skal det bare sidde i 3 minutter, og derefter skylles ud. Det kan dog være lidt hårdt ved hænderne, så husk at bruge handsker!
Mit hår er mellemlangt, så jeg skal bare omkring 8-10 tryk og i en flaske er der til ca. 10-15 behandlinger, så det synes jeg er rigtig god value for money!
Resultatet af vedvarende behandlinger er en genopfriskning af hårfarven, glød og glans til mat hårfarve, tilført pleje, blødgjort hår, og det har virkelig gjort en forskel for mit hår!

Jeg køber Revlon Nutri Color Creme hos Hair4all, og jeg kan varmt anbefale at handle her! De har et stort udvalg af hårfarve, heriblandt masser af farvebomber fra Revlon! Det bedste ved Hair4all er deres mega hurtige levering, ofte har jeg allerede min ordre dagen efter, hvis jeg bestiller inden kl.13! Samtidig har de nogle af de laveste priser på markedet – win win!

Så hvis din hårfarve også er blevet lidt trist og mat, så vil jeg varmt anbefale at kigge på hårfarve produkterne inde hos Hair4all!

Posted in: Hårfarve