Sådan plejer du dit hår

By:

Du bruger med garanti rigtig meget tid på dit hår allerede, og det er helt naturligt – hvem vil ikke gerne have noget langt og flot hår, som kan blive vist frem til offentligheden med rank ryg? Vil du gerne gøre noget lidt ekstra for dit hår, så læs med her og få nogle råd. 

Undgå at vaske dit hår for ofte

Det kan lyde lidt mærkeligt, men sandheden er faktisk den, at hvis du vasker dit hår for ofte, vil det faktisk føre til, at det hurtigere bliver fedtet, ligesom du vil opleve, at det knækker lettere. Dette skal du naturligvis undgå, og det betyder, at du kun skal vaske dit hår omkring 3-4 gange i ugen. Hver gang du vasker dit hår, sker der nemlig det, at de naturlige olier bliver fjernet, og det er på ingen måde sundt for håret. Er du i den situation, at du får alt for fedtet hår, hvis du ikke vasker det, så køb noget tørshampoo, som du kan bruge, indtil dit hår kan klare, at det ikke bliver vasket hver dag. 

Find en god balsam 

Et andet vigtigt råd er, at du skal have dig en god balsam. Balsam har nemlig den effekt, at det gør dit hår blødere, så det bliver meget lettere, når du skal have det friseret. Endvidere er der en lang række balsammer, som tilfører en naturlig glans til dit hår. Et mærke, som går meget op i kvalitet, er Redken, og har du ikke fundet den perfekte balsam endnu, kan du gå på jagt efter dette mærke.
Hos hair4all finder du et stort udbud af det populære Redken mærke, og der skal nok være lige den, du har brug for. Hos hair4all.dk har de gode priser på alle deres varer, ligesom du kan se frem til en hurtigt levering.

Posted in: Redken shampoo