Skæg for sig og snot for sig

By:

Siger et gammelt dansk ordsprog, og det er bestemt noget, som der skal leves op til. Der er vel næppe noget mere ulækkert end et uplejet skæg fyldt med madrester og andre ulækre ting. Skægget skal, som dit hår og resten af dig, holdes rent, trimmet og helst lidt velduftende, lidt som du gerne vil fremstå.

Mange produkter at vælge imellem

Jeg er ikke i tvivl: For mig er skægolie med en duft af mango og vanilje virkelig noget, som jeg kan lide, og som passer til mig og min stil.

Flasken kommer med 50 ml og der er til lang tid, så selvom det kan virke som en større udskrivning her og nu, så er det ikke noget, jeg er bekymret for. Der er nemlig til lang tids pleje af skægget.

Jeg har mine favoritter, men hvis der er andre dufte, som passer dig bedre, så er det helt op til dig at vælge dem. De er til samme gode pris med garanti for kvalitet. Det kan jo også afhænge af årstiden, hvad som passer bedst, men det er der heldigvis gode kundeservicemedarbejdere, som kan hjælpe dig med at finde ud af. For hos hair4all.dk er der ingen spørgsmål, som er forkerte eller dumme, de bliver alle besvaret med et smil og af kompetente folk.

Levering og stil

Der er en helt særlig stil over de produkter, som du kan finde hos Hair4all. De brune flasker ligner noget, som du ville finde i et gammelt apotek, og mærkaterne minder om noget fra det vilde vesten. Det var dengang, mænd var mænd og alle bar et skæg, for et skæg beskytter også mod elementerne, når man som jeg er udenfor så meget af tiden.

Der er mulighed for at få leveret de produkter, du bestiller, hurtigt, såfremt de er på lager, og hvis du handler for mere end 500 kroner, så er der gratis levering. Vil du også finde et sted, hvor skægpleje er i højsæde – så klik her.

Posted in: Skægpleje