Skægpleje der giver resultater

By:

Hvis du er heldig nok til at være en mand med skæg, så er du med god sandsynlighed klar over, hvordan skægget føles sidst på dagen, efter at det har været udsat for diverse strabadser. For der er ikke meget andet end ansigtshår, der på samme måde kan suge alt skidt og lugt til sig, som det møder på sin vej. I hvert fald kan det nogen gange føles sådan, når man kommer hjem sidst på dagen. For skægget sidder udsat, og det kan ganske nemt komme til at samle lugte til sig samt skidt, så det ikke altid er lækkert længere.

 

For at imødekomme disse problemstillinger, så kan man faktisk komme rigtig langt med en fornuftig skægpleje. Forskellige former for pleje hjælper på forskellige ting, men der var da i hvert fald ingen tvivl om, at jeg både kunne se og lugte et resultat, da jeg begyndte at gå en smule op i skægpleje og brugte produkter hertil.

 

Skægolier og en god kam kommer man langt med

Jeg havde selv problemer med at holde mit skæg lækkert og pænt tidligere. Men der skal i virkeligheden ikke synderligt meget omsorg til, før man kan se resultater. Faktisk bruger jeg ikke mere end en god skægkam samt en god skægolie og vupti, så er skægget allerede mere nydeligt og ordenligt at se på og lugte til.

 

Pleje med en kam giver sig selv. Ved at redde skægget efter behov undgår man, at det klumper, man kan få filtret det værste skidt fra, og det sidder ligeledes mere nydeligt i ansigtet. Med hensyn til skægolien, så drypper jeg et par dråber i hånden hver morgen eller efter behov og gnider det ind i skægget. Det er meget nemt, og det giver både hud, skæg og skægluften et ordenligt skud med lækkerhed.  

Posted in: Skægpleje