Trænger skægget til lidt ekstra pleje?

By:

Er du på jagt efter en skægolie i god kvalitet, som er nem at bruge og hverken fedter eller klistrer? Så vil jeg varmt anbefale en skægolie fra Bedfordshire Beard Co., som efterhånden er blevet fast inventar hjemme hos mig.

I løbet af en dag påvirkes skægget af forskellige faktorer såsom røg og lugte fra mad, røg og luftbårne artikler som sætter sig i skægget og gør det mat, ildelugtende og usoigneret. Her kan en skægolie hjælpe, med at beskytte og pleje skægget og tilføje det en frisk duft.
Olien fra Bedfordshire Beard Co. er fra serien Sawmill, som er en skøn duft som er en blanding af sandeltræ, cedertræ og fyrretræ. Den leder tankerne hen på skov, træer og savværk, og er dejlig frisk og maskulin.
Den er sammensat af nogle lækre naturlige olier, heriblandt jojoba, manden, hampfrø og abrikos, som tilføjer en masse fugt og pleje til fuldskægget. Den plejer samtidig huden indenunder, og hvis du lider af kløe i skægget, vil den også afhjælpe her.
Den er dejlig nem at bruge. Bare gnid et par dråber mellem hænderne og fordel det i skægget efter du har været i bad. Efter at have brugt denne skægolie et stykke tid er mit skæg blødere, kraftigere, mere velduftende og velplejet. Min kæreste har også bemærket forskellen.

Du kan finde skægolien hos webshoppen Hair4all.dk, hvor du finder et stort udvalg af plejeprodukter både til mænd og kvinder indenfor både skægpleje, hårprodukter og hudpleje. Her går du ikke forgæves.  
Hair4all har nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet, og jeg er altid blevet positivt overrasket over deres gode service. Leveringstiden er også hurtig, og du vil ofte opleve at have din ordre dagen efter.

Så hvis dit skæg også trænger til lidt ekstra pleje, vil jeg varmt anbefale denne olie, som virkelig gør underværker for fuldskægget!

Posted in: Skægpleje