Tre måder at vedligeholde sit skæg på

By:

For nogle mænd er skæg ikke bare noget, der vokser frem, for at blive trimmet ned igen. Tværtimod, så er skæg for mange symbolet på mandlighed eller personlighed, hvilket betyder, at det får megen opmærksomhed og pleje, når man opholder sig foran spejlet. Derfor kommer her tre tips til, hvordan du som mand kan vedligeholde dit skæg, så det fremstår nydeligt og pænt; alt sammen med produkter som kan findes her.

 

Skægolie til styrke og nydelighed

Mange kvinder bruger olier til håret for at styrke, tilføre glans og undgå den fedtede fornemmelse. Nogenlunde det samme kan mænd faktisk tillade sig at gøre, hvis de har et skæg, som trænger. Skæg sidder nemlig utroligt udsat forrest i ansigtet, hvilket betyder at det opstøver megen lugt og snusk. For at undgå dette kan du passende bruge en olie, eksempelvis den klassiske herreolie til skæg fra Apothecary87, som i øvrigt også tilfører skægget en mandlig men tilbagetrukken duft, ligesom at den tilfører huden under en god pleje og fugt. Det er desuden nemt at bruge: Et par dråber gnides blot ind i skægget én gang om dagen eller efter behov.

 

Trim det med kam og saks

Enhver kan gå til en barber. Men personligt så ønsker jeg at vedligeholde mit skæg så godt, som jeg selv kan. Det indebærer også, at der fra tid til anden skal trimmes ved kinderne, ligesom at jeg også gør brug af mit skægsæt fra Bedfordshire Beard Co. Her er der nemlig saks og kam, hvilket er nødvendigt for at forme og vedligeholde skægget og dens form. Der er naturligvis ingen regel om, hvor ofte sådan noget skal gøres, men det er op til den enkelte at vurdere, hvornår det lige skal trimmes en smule.

 

Hold overskæggets form og udtryk

Skægvoks. Siger det dig noget? Muligvis ikke, men skægvoks er alligevel en god måde at forme og pleje overskægget på, så det sidder skarp både til hverdag og fest. Ligeledes, så tilfører de fleste hårvokse også en smule duft, som sikrer en fyldestgørende oplevelse af at have skæg. Og så muliggør det også at lave cykelstyrs-overskægget, hvis ikke i fuld forum, så i det mindste foran spejlet.

Posted in: Skægpleje